Skip to main content

DM Sprint - Landinspektør Junior Cup

| Administrator | Nyheder 2006

DM Sprint i Frederiksværk var 1. afdeling af årets Landinspektør Junior Cup. Landinspektørerne var på plads for præmieuddeling.

DM Sprint i Frederiksværk dannede også rammen om årets første afdeling i Landinspektør Juniorcup.
Der var gavekort til alle medaljetagere i de to juniorklasser H og D 17-20. Den danske Landinspektørforening (DdL) er gået ind i sponsoratet netop fordi de ser vore unge juniorløbere som en interessant målgruppe for landinspektøruddannelsen.
Nye bannere er blevet fremstillet og de hang flot rundt om Frederiksværk Torv, der dannede en smuk ramme om stævnet i forårssolen – jo det er faktisk rigtigt, vejret var virkelig strålende..
En 4-hjulstrækker var i dagens anledning kørt i stilling som blikfang, og det der normalt i bil reklamer er forbeholdt de smarte piger, ”at posere på bilens køler”, fik i dagens anledning alle gavekortmodtagerne - både pigerne og drengene - lov til.

I både herre- og dameklassen gjorde de yngre juniorløbere det flot. I herreklassen satte ”lille” Søren Bobach, Silkeborg OK alle de store og ældre juniorer på plads med et fornemt løb. Var næsten et halvt minut foran nr. to Sigge L. Jensen, FIF Hillerød. Sidste års mester Rasmus Djurhuus måtte i år nøjes med en 8. plads.
Hos pigerne viste Maja Alm, at det der med sprint, det kan hun. Det er tredje år i træk, hun vinder denne disciplin og anden gang hun i samme klasse til DM Sprint slår ellers sejrsvante Ane Linde. På tredjepladsen kom unge Camilla Bergmann, Allerød OK, som dermed henviste de øvrige ældre piger til at stå uden for medaljerækken.

Resultater:
Herrer, 3.4 km, 20 poster, 29 deltagere
1.\tSøren Bobach, Silkeborg OK 17.46
2.\tSigge L. Jensen, FIF Hillerød 18.12
3.\tCasper Wraa, FIF Hillerød 18.21
4.\tRasmus Kiilerich Kragh, Skive AMOK 18.28
5.\tChristian Bobach, Silkeborg OK 18.35

Damer, 2.7 km, 17 poster, 12 deltagere
1.\tMaja Alm, HTF 15.53
2.\tAne Linde, OK Pan 16.01
3.\tCamilla Bergmann, Allerød OK 17.07
4.\tLine Søderlund, Farum OK 18.25
5.\tPernille Spangsberg. Odense OK

http://www.tisvilde-hegn-ok.dk/thokmx/nyheder/indbydelse_sprint020406.htm