Skip to main content

Igen en vellykket presseevent

| Administrator | Nyheder 2006

Fredag eftermiddag havde DOF igen inviteret til presseevent - denne gang i Hillerød.

For en måned siden - den 24. februar - blev den første af to presseevents afholdt i Skørping i forbindelse med elitegruppernes fællessamling.

I fredags, i forkant af Spring Cup, var pressen igen inviteret. Programmet var det samme, men denne gang var det specielt medier fra det nordsjællandske område, der var blevet opfordret til at møde op ved direkte telefoniske kontakter og så igen de landsdækkende medier.
Der var god tilslutning af de lokale medier.
Således var mødt Frderiksborg Amts Avis, med en journalist, Hillerød Posten med både journalist og og fotograf, Farum Avis med journalist og Slotsbyerne, en helt ny avis, med både journalist og fotograf.
Af de landsdækkende aviser var tilmeldt Ekstra Bladet, Berlingske Tidende og Politiken.
Desværre meldte Ekstra Bladet forfald om torsdagen og Berlingske kom ikke. Politiken var repræsenteret ved både journalist og fotograf, og det kom der allerede lørdag en stor halvsides artikel ud af under overskriften "Orienteringens vej mod VM" med fokos på Anne Konring Olesen. Et A4 stort billede af Anne dannede blikfang for artiklen.
DR var også inviteret, men de valgte at møde op til lørdagens Spring Cup Classic og det kom der et fint indslag ud af i DR Sport lørdag aften.