Skip to main content

Automatisk opdatering af løbskalender

| Administrator | Nyheder 2006

Løbskalenderen bliver nu automatisk opdateret fra O-service.

Lidt forsinket, men bedre sent end aldrig, er der kommet gang i en automatisk opdatering af løbskalenderen fra O-service. Det betyder at nye løb oprettet deri samt ændringer til allerede eksisterende automatisk bliver overført til DOFs hjemmeside.
Det betyder også, at jeg nu ikke længere er "vagthund" overfor data-kvaliteten; den er helt op til klubberne.

Jeg kan desværre konstatere, at adskillige links til løb i O-service i virkeligheden er links til klubbernes hjemmesider. Det er en dårlig ide! En klubs hjemmesider er netop det: en klubhjemmeside, og ikke en hjemmeside for løbet.
Det betyder, at løbsinformation dels kan være svær at finde for løberne og dels at de ofte forsvinder meget hurtigt ud af fokus efter at løbet er afholdt. Dette gør det også svært at overholde reglementets §6.17.3 og §6.17.4, der foreskriver at resultater skal kunne findes ½-1 år efter stævnet.
Det er bedst at lave en særskilt hjemmeside for løbet og så lade links til indbydelse, instruktion, start- og resultatlister gå derfra.

Mindre nyheder er, at der nu også er kommet links til internationale løb samt at blanketten til anmeldelse af løb nu igen virker.