Skip to main content

DOF's Diciplinanalyse offentlig tilgængelig

| Administrator | Nyheder 2006

Team Danmark har i dag tilføjet endnu et element til www.teamdanmark.dk, nemlig de faglige analyser af de enkelte idrætsdiscipliner – de såkaldte disciplinanalyser. DOF er med blandt de første.

Team Danmark har i dag udsendt følgende nyhed:

"Team Danmark arbejder løbende med at skabe øget åbenhed omkring støtten til dansk eliteidræt. Som et led i denne øgede gennemsigtighed besluttede Team Danmarks bestyrelse i 2005, at disciplinanalyserne skal være offentligt tilgængelige via www.teamdanmark.dk.

Det er udelukkende de godkendte og opdaterede disciplinanalyser, som vil kunne ses på Team Danmarks hjemmeside – og listen over tilgængelige disciplinanalyser vil derfor løbende blive opdateret.

Team Danmarks disciplinanalyse – som udarbejdes i tæt samspil med de enkelte specialforbund - er et ”røntgenbillede” af eliteidrætten i de enkelte discipliner. Analysen fungerer som et fælles udviklingsværktøj i samarbejdet mellem specialforbundene og Team Danmark. I disciplinanalysen kortlægges den enkelte disciplins elitære karakter og potentiale – både internationalt og nationalt. Disciplinanalysen synliggør også specialforbundets organisatoriske prioritering af elitearbejdet og kompetencer til at håndtere dette.

Disciplinanalysen omfatter følgende hovedområder:
Internationale sportslige faktorer.
Nationale sportslige faktorer.
Organisatoriske- og ledelsesmæssige faktorer.
Økonomiske og kommercielle faktorer.
Sundhedsmæssige faktorer.
Miljø- og facilitetsmæssige faktorer.


Ved at klikke ind på nedenstående link er det muligt at få adgang til alle de disciplinanalyser, der i øjeblikket er opdaterede og godkendte af såvel forbund som Team Danmark. Listen vil løbende blive opdateret, når nye disciplinanalyser bliver godkendte.

http://www.teamdanmark.dk/CMS/cmsdoc.nsf/content/webs6lne2t