Skip to main content

Chris Terkelsen i DIF og Team Danmarks aktivkomite

| Administrator | Nyheder 2006

Med Torbjørn Sindballes udtræden af DIF og Team Danmarks nye aktivkomite er Chris Terkelsen indtrådt i stedet.

Ved efterårets valg til DIF Team Danmark nye Aktivkomite blev Chris Terkelsen med 39 stemmer valgt som suppleant blandt de fire, der skulle vælges blandt EM og VM-deltagere. En af disse fire var Torbjørn Sindballe, triathlet.
Den 15. januar meddelte Torbjørn Sindballe, at han trak sig som formand i Dansk Elitesportsudøver Forening (DEF) og fra sin post i DIF og Team Danmarks Aktivkomite for at hellige sig træningen til 2006 -sæsonens helt store mål, Hawaii Ironman til efteråret
Med Torben Sindballes udtræden af aktivkomiteen er der således blevet plads til VM-sølvvinderen Chris Terkelsen.

Formanden for Aktivkomiteen, Victor Feddersen (roning) har ringet og budt Chris Terkelsen velkommen og meddelt hans første møde den 21. februar. –”Jeg ser frem til et spændende arbejde i et forum af meget dygtige idrætsudøvere fra forskellige idrætter og til opgaven som aktivrepræsentant at være med til at tage stilling til idrætspolitiske spørgsmål”, udtaler Chris Terkelsen.

Øvrige medlemmer er Poul-Erik Høyer (badminton), Marianne Florman (håndbold), Mette Jacobsen og Berit Puggaard, (svømning), Torben Grimmel (skydning), Kasper Hvidt (håndbold), Rikke Rønholdt (atletik), Claus Flensborg (håndbold) og nu altså, Chris Terkelsen (orientering).

Aktivkomiteen skal i følge DIF's love konstituere sig med formand og næstformand samt udpege en repræsentant til DIF's bestyrelse, en repræsentant til DIF og Team Danmarks eliteidrætsudvalg, en repræsentant til DIF's dopingudvalg samt to repræsentanter til DIF's repræsentantskab. Formanden skal udpeges blandt OL-deltagerne.
DIF's og Team Danmarks nye aktivkomite omfatter i modsætning til DIF's tidligere aktivkomite både olympiske og ikke-olympiske idrætter.