Skip to main content

Bliv butiksejer

| Administrator | Nyheder 2005

DOF-butikken søger ny indehaver og sendes i udbud.

Som det fremgår af det seneste referat fra hovedbestyrelsen er det besluttet at sende DOF-butikken i udbud. Efter det centrale kortsalg er forsvundet er servicebutikken på forbundets kontor ikke længere rentabelt. Tidligere var det nemt og fornuftigt at vedlægge salgsvarer, når de store pakker med kort skulle af sted.

Da der samtidig er en pæn besparelse ved at flytte kontoret tilbage til Idrættens Hus og bogholderiet til vestjyske lønkroner i Esbjerg var beslutningen ikke svær.

For at sikre, at alle får chancen udbydes herved DOF-butikken til salg. Der er tale om en postordre butik, som fint kunne passes ind, hvis du i forvejen har salg af denne type. Vi vil stille nogle kvalitetskrav, men ellers overlade til dig at udvikle konceptet. Vi drømmer ikke om et større overdragelsesbeløb, men en rimelig betaling for det varelager der ligger klar.

Hvis du selv har interesse, eller du kender en der kunne have interesse i at byde på opgaven, skal du tage kontakt til undertegnede. Vi regner med en hurtig afklaring, så vi i løbet af de kommende uger kan komme i realitetsforhandlinger og få en løsning.

Preben Schmidt
7545 15 63
2296 08 47

http://www.dk-orientering.dk/butik/