Skip to main content

Chris Terkelsen nr. tre i Kina

| Administrator | Nyheder 2005

I det første af i alt fem PWT løb i Kina indledte Chris Terkelsen med en fornem tredjeplads. Claus Bloch startede ikke på grund af skade pådraget under weekendens Smålandskävlan.

I det første af i alt fem PWT løb i Kina, indledte Chris Terkelsen med en fornem tredjeplads efter det svensk sprint-fænomen Martin Johansson og den "gamle" ukrainske PWT-stjerne Yuri Omelchenko.
Claus Bloch startede ikke på grund af skade pådraget under weekendens Smålandskävlan.

Park World Tour i Kina åbnede i dag med løb i Shanghai's Weimeng Habitat Forest. Det var et typisk PWT Kina-løb i den flotte park Weimeng Habitat Forest med finurligt anlagte stier og kanaler.. Ingen risiko for rigtigt at blive væk, men god mulighed for mange små tidstab, hvis man ikke var koncentreret.

Chris Terkelsen udtalte efter løbet: ” Jeg havde et godt løb og største trussel under løbet, var da jeg var ved at blive vippet i vandet af en dame, der helt upåvirket af PWT-cirkuset gik og rensede damme med sin bambusstang. Løbet var teknisk næsten perfekt – kan vel max. finde et tidstab på 10 til 15 sekunder på hele banen, men jeg måtte give mig overfor 'årets rookie' i svensk orientering Martin Johannson og den ukrainske PWT-legende Yuri Omelchenko – jeg må nok også erkende, at en lang flyvetur inden for det sidste døgn og en hård sidste tur på Smålandskävlan i søndags stadig sidder i kroppen”, sluttede Chris Terkelsen.

Claus Bloch bankede under Smålandskävlan sit knæ i en sten og fik en pæn flænge og er blevet syet med fire sting. Han kunne derfor kun følge konkurrencen som tilskuer, men bliver forhåbentlig klar til de senere afdelinger. Han ligger fortsat på en samlet tredje plads.

Hos kvinderne blev det til en kneben sejr til Dana Brozkova, Tjekkiet på 3,1 sekunder foran Brigitte Grüninger, Schweiz.

Resultater:
Herrer
3.2 km, 20 poster, 24 deltagere
1. Martin Johansson, Sverige 15:38,1
2. Yurij Omeltchenko, Ukraine 15:50,5
3. Chris Terkelsen 15:51,9
4. David Brickhill-Jones, Australien 15:52,7
5. Øystein Kvaal Østerbø, Norge 15:56,4
Claus Bloch, startede ikke

Damer:
3.2 km, 20 poster, 24 deltagere
1. Dana Brozkova, Tjekkiet 19:46,0
2. Brigitte Grüniger, Schweiz 19:49,1
3. Tatiana Riabkina, Rusland 19:57,4
4. Maria Bergkvist, Sverige 19:59,0
5. Riina Kuuselo, Finland 20:30,2

Kort med Chris Terkelsens vejvalg findes på: http://www.christerkelsen.dk/?page=news&nid=20051101

http://www.pwt.org/