Skip to main content

Junioreliten til Silva Junior Cup.

| Administrator | Nyheder 2005

Som et led i forberedelsen mod NOC og JWOC, har junioreliten i weekenden deltaget i Silva Junior Cup i Linköping og Finspång.

Lars LIndstrøm, juniorlandstræner har sendt følgende beretning:
'I den forgangne weekend deltog DOFs bedste juniorer igen i den svenske Silva Junior Cup. Efter de flotte resultater i første afdeling for touger siden, var der store forventninger til de unge talenter. Igen viste de, at talentet er der og specielt i H20, hvor Jeppe Borch har imponeret meget i år. Lørdag løb Jeppe et stabilt løb, med et par mindre fejl, og endte som nr. 16.
Søndag tog han revanche og fulgte op med en meget flot præstation og blev nummer 5. Det rækker til en aktuel placering som nr. 5 samlet. Tue Lassen og Sigge Jensen løb også flot og skiftede til at blive nummer 6 lørdag og søndag. Desværre for Tue, klippede han forkert søndag og gik glip af endnu en top 10 placering.
Men det er ikke kun i H20 danskerne viser tænder. Christian Bobach var igen helt med fremme og blev nummer 6 lørdag og ligger nu nummer 8 samlet. Også blandt pigerne var der fine resultater. Ane Linde blev nummer 15 til trods for at hun langt fra var fysisk på toppen, og var kun 8 minutter efter de to
svenske stafetverdensmestre Helena Jansson og Anna Persson.
Nu kigger junioreliten frem mod NOC d. 25-28 maj, og holdet hertil udtages senere mandag, bl.a. på baggrund af resultaterne i weekenden'.