Skip to main content

Herning rykker op i 1. division

| Administrator | Nyheder 2005

Herning OK sikker vinder af anden divisionsmatchen i Nordkredsen i Hjermind

Mariager OK var vinder af forårets match i anden division, klubben er i sommerens løb fusioneret med Hadsund OK, og havde tilføjet et ”Fjord” til navnet og er måske på vej til at blive en ny nordjysk storklub. Men Herning OK satte lige tingene plads i Hjermind Skov søndag og fik forklaret de nye opkomlinge, at så let går det altså ikke. Herning OK slog Mariager Fjord OK med 25 point. I forårets match havde forskellen været 5 point i Mariager Fjord OKs favør.

Jeg er blevet belært om at, hvis 2 klubber har lige mange matchpoint, sådan som det er tilfældet med Mariager Fjord OK og Herning OK, så kigger man ikke på de indbyrdes kampe, hvad der nok ville være mere logisk. Man kigger på klubbernes samlede antal løbspoint i de i alt 6 matcher, de hver især har løbet i år. Det er lidt en anden historie, jeg mener dog, at resultatet bliver det samme i tilfældet mellem Herning OK og Mariager Fjord OK, da Herning OK har vundet 321 – 205 mod Mariager Fjord OKs 299- 212. Hvis ikke, vil der hurtigt komme en korrektion.

Så Herning OK vil til næste år være i første division og Mariager Fjord OK i anden division.

I den anden ende af ranglisten måtte Nordvest OK se sig slået af de tre øvrige klubber, ligesom det også var tilfældet i foråret. Nordvest OK er debutant i 2. division og tager nu turen tilbage til tredje division.

Randers OK var arrangør af divisionsmatchen i Hjermind Skov, som sammen med c-løbet talte 260 deltagere.

Matchresultat:

1 Herning Orienteringsklub - Mariager Fjord OK 102 - 77
2 Herning Orienteringsklub - Nordvest OK 115 - 57
3 Herning Orienteringsklub - Viborg OK 104 - 71
4 Mariager Fjord OK - Nordvest OK 111 - 63
5 Mariager Fjord OK - Viborg OK 92 - 82
6 Nordvest Fjord OK - Viborg OK 65 - 94

Inga Jager, lokalredaktør