Skip to main content

Rene Rokkjær og Anne Konring bedst i sprint

| Administrator | Nyheder 2005

Både Rene Rokkjær og Anne Konring Olesen viste klasse i det første af weekendens tre VM-testløb

I en relativ lille dameklasse viste Anne Konring Olesen, FIF Hillerød at den form hun viste under World Cup i England er intakt. Uden at have et pletrit løb vandt hun overbevisende med et minut foran Helene Hausner, OK Øst.
Signe Søes, Farum OK synes at være ved at genfinde formen og glædeligt er det også at se, at Karina B. Knudsen begynder at få fart i benene igen efter sine lange genoptræningsperiode.
Hos herrene blev der løbet virkelig stærkt af de bedste. Rene Rokkjærs vindertid matcher, i følge landstræner Jakob Ødum, international klasse. Lige i hælene på Rene også i klassetider, kom Nicolai Nielsen, Ålborg OK, Mikkel Lund, Fåborg OK og Claus Bloch, OK Pan.
Christian Nielsen, der flere gange tidligere har vist at mestre sprintdistancen var meget usikker til start på grund af den skade han fik ved NOC på mellemdistancen. Christian sluttede på en efter omstændighederne hæderlig 10'ende plads.
Sprinten var en ren skovsprint med masser af bratte stigninger, og iflg. landstræneren særdeles relevat i forhold til sprinten, der venter de løbere, der skal løbe sprint ved VM i Japan i august.
Kolding OK havde lavet et fint kort og nogle gode baner.

Resultater.
Damer, 2,2 km, 12 poster
1. Anne Konring Olesen, FIF Hillerød 15.20
2. Helen Hausner, OK Øst 16.17
3. Stinne Skammelsen, FIF Hillerød 16.50
4. Signe Søes, Farum OK 17.04
5. Karina B. Knudsen, Horsens OK 17.29

Herrer, 2,4 km, 15 poster
1. Rene Rokkjær, OK Pan 13.16
2. Nicolai Nielsen, Ålborg OK 13.28
3. Mikkel Lund, Fåborg OK 13.29
4. Claus Bloch, OK Pan 13.48
5. Chris Terkelsen, Farum OK 14.03

http://www.koldingorienteringsklub.dk/