Skip to main content

Tisvilde Hegn OK har kurs mod 1. division

| Administrator | Nyheder 2005

Tre divisionsmatcher i Nyrup Hegn.

KFIU afviklede lørdag hele tre divisionsmatcher i Nyrup Hegn.

I 2. division var der ikke spænding i en eneste match. Tisvilde Hegn OK vandt i meget overbevisende stil over de tre modstandere fra Ballerup OK, Allerød OK og Søllerød OK. Så kredsens nordligste klub er på vej tilbage til 1. division, hvor de sidst var i 2003.
Sidste års nedrykker fra 1. division, Ballerup OK, vandt to sejre; medens der på forhånd var spænding om udfaldet mellem nyoprykkerne Allerød OK og Søllerød OK, der har været fast inventar i 2. division siden 1998. Men Allerød OK vandt overbevisende 96–77, og Søllerød OK er nu i overhængende fare for at rykke ned i 3. division for første gang.

Synes der at mangle spænding i 2. division – blev det noget mere jævnbyrdigt i 4. division. OK Midtvest (som er OK Sorø, OC Slagelse og Haslev OK) hentede to sejre over OK Skærmen og Kildeholm OK – men ”kun” uafgjort 51-51 mod Lyngby OK. Men da OK Skærmen samtidig besejrede Lyngby OK er stillingen, at OK Midtvest har 5 point, OK Skærmen 4 point og Lyngby OK 3 point. Så alt er åben i topstriden. Derimod får Kildeholm OK med 0 point det svært i deres anden sæson i 4. division.

I 5. division lagde Holbæk OK sig i spidsen med tre sejre over O 63/Nykøbing/Maribo, Hvalsø OK og OK SG. Især det forhold, at kun Holbæk OK var i stand til at stille med dameløbere på bane 2B blev afgørende. Holbæk OK var senest i 4. division i 2003 og er godt på vej tilbage. Hvalsø OK og OK SG løb lige op, og må så i anden runde afgøre, hvem der skal redde livet i 5. division.

Morten Jensen
Lokalredaktør