Skip to main content

Chris Terkelsen for sent til start i testløb, men vandt

| Administrator | Nyheder 2005

I det første af to testløb i denne weekend i Gøteborg vandt Chris Terkelsen, Farum OK sikkert selvom han kom 20 sekunder for sent til start. Hos damerne var Yvonne Fjordside, OK Pan sikker vinder.

Chris Terkelsen, tidligere verdensmester og World Cup-vinder var ved at sætte det hele over styr i dagens testløb i Gøteborg før han overhovedet var kommet i skoven. Den ellers meget sikre kortlæser havde kludret rundt i starttiderne og stod i startbåsen sammen med klubkammeraten Christian Hansen. Chris spurgte Christian, hvad han lavede her, hvortil Christian stillede samme spørgsmål til Chris. Det gik da op for Chris Terkelsen at det var ham, der havde ’bommet’. Efter hurtigt at have fået fat i startpersonalet og herefter blev sendt af sted som ’For sent startende’ gik det meget bedre i skoven. I mål havde Chris Terkelsen klart bedste tid, uden at have løbet optimalt. Chris Terkelsen blev noteret for en tid på 40.36, en tid som han vurderede ville kunne presses yderligere to til tre minutter. Chris havde i stedet for at løbe aggressivt valgt at løbe sikkert i det tunge og vanskelige terræn. Chris Terkelsen havde følgende bedømmelse af dagens bane - ”tung og krævende, men sjov og udfordrende orientering - en drømme-mellemdistance”.
Gode og opløftende præstationer var der af Henrik Jørgensen, Fåborg OK, Martin Hansen, OK Pan og Christian Hansen, Farum OK.
Sidste weekends danske mester på sprint, Rene Rokkjær, OK Pan havde også i dag god fart i benene. Desværre gik det også så stærkt, at han hoppede over en post, så han blev diskvalificeret. Morten Fenger Grøn, OK Pan måtte udgå med rygproblemer.
I den mindre dameklasse var der ingen tvivl om sejren. Rutinerede Yvonne Fjordside, OK Pan, der efter sidste års flotte VM, meddelte, at det var hendes sidste internationale optræden, løb et godt løb og var i mål 4½ minut foran de to klubkammerater Rie Baun Christensen og Gry Johannsen, OK Pan.
På et spørgsmål om Yvonnes beslutning om at landsholdskarrieren definitivt var slut set i lyset af dagens resultat, var hendes korte svar - ”landstræneren kan jo spørge”.

Resultater:
Herrer, 5.3 km, 20 poster
1.\tChris Terkelsen, Farum OK, 41.36
2.\tTroels Nielsen, Horsens OK, 42.23
3.\tChristian Nielsen, Fåborg OK, 43.10
4.\tMartin Hansen, OK Pan, 43.58
5.\tMikkel Lund, Fåborg OK, 44.32

Damer, 3.5 km, 14 poster
1.\tYvonne Fjordside, OK Pan, 39.26
2.\tRie Baun Christensen, OK Pan, 43.56
3.\tGry Johannsen, OK Pan, 44.02
4.\tMarie Filtenborg, Skive AMOK, 44.37
5.\tMaria Konring Olesen, FIF Hillerød, 45.23

http://www.sjovalla.se