Skip to main content

Junioreliten testes på alle leder og kanter.

| Administrator | Nyheder 2005

I den forløbne weekend var junioreliten samlet på endnu en træningssamling. Denne gang foregik det henholdsvis på Odense Universitet og Permanent Centeret i Silkeborg.

I den forløbne weekend var junioreliten samlet på endnu en træningssamling. Denne gang foregik det henholdsvis på Odense Universitet og Permanent Centeret i Silkeborg. Formålet med samlingen var test og atter test. Junioreliteledelsen ville have et klart og tydeligt billede af den aktuelle status i junioreliten og blandt Wild Card løberne.

Derfor måtte flere af løbene op før hanen var begyndt at gale, og tage den lange tur til Odense. Her blev alle junioreliteløberne submax og max-testet på Team Danmarks testcenter. Efterfølgende drog flokken videre til Silkeborg til endnu flere tests. Lørdagen bestod af 5 km test og sprint-orientering i Silkeborg. Mange forventede ikke sprintbanen kunne være vanskelig, men den bød på flere overraskelser. Bl.a. de mere kuriøse kan nævnes den væsentlige forskel på om en post står på indersiden eller ydersiden af et hegnshjørne. Der er grund til at tjekke postdefinitioner, også på sprint. Søndag skulle have budt på endnu en test, den berygtede WOC 2006 testrute i Silkeborg Nordskov, men vi må desværre erkende at sneen og orkanen i vinter, har gjort det umuligt at bruge resultaterne. Men en god og hård træning var det.

Alt i alt er junioreliteledelse meget tilfredse og stolte over niveauet i dansk juniororientering. Løberne har ydet en god og solid indsats, der også viser sig i testlaboratoriet. Nu skal teknikken så afpudses, og dermed skulle vejen for gode danske resultater til sommer være banet. Vi er blevet bestyrket i troen

Junioreliteledelsen, Lone, Jan, Ulrik og Lars