Skip to main content

Jubii !

| Administrator | Nyheder 2004

Mange klubber laver et flot og effektivt klubblad og ikke mindst flotte Jubilæumsskifter.

Jeg synes det er en vigtig funktion i klubben at lave et godt - TRYKT - klubblad.
En velfungerende hjemmeside kan være en god sidekammerat, men bør ikke afløse bladet.
Det kan godt være arbejdsdelingen skal være lidt anderledes og antallet af numre lidt mindre, men et klubblad - gerne i spændende opsætning og lidt farver er en god hilsen fra din klub og et godt visitkort.

Jubilæumsnumere eller -skrifter er noget helt særligt. Her samles års højdepunkter og skrives historie.
Jeg læser med fornøjelse disse skrifter, senest fra Randers, der har haft sit 50 års jubilæum. Godt gået i mere end en forstand.

Men jeg er ikke ene om interessen.

Denne lille notits har jeg klippet fra DIF's hjemmeside:

Foreningers jubilæumsskrifter til DIF
24. november 2004

2004 er snart overstået, og adskillige idrætsforeninger har i år fejret jubilæer af den ene eller anden slags. I den anledning har flere foreninger udgivet et jubilæumsskrift, hvoraf flere allerede er sendt til DIF. Men det er ikke alle, og DIF’s bibliotek modtager gerne endnu flere.

Skulle gamle jubilæumsskrifter dukke frem fra gemmerne, modtages de også med glæde. Der er p.t. omkring 1.300 eksemplarer i DIF's samling.

I bedes sende jeres forenings jubilæumsskrift til bibliotekar Peter Bistrup, DIF, Idrættens Bibliotek, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby.Jeg synes Jeres klub og dem der har brugt tid på et flot jubilæumsnummer eller -skrift, bør sikre det for fremtiden.

Preben-bred