Skip to main content

De forbereder VM 2006

| Administrator | Nyheder 2004

Vi er en delegation på ca 20 - nogle kommer og går - men det er deromkring, udtaler Per Strårup, en af de udsendte fra VM 2006 arrangørerne, der også er til VM i Västerås.

Med interesse bliver dette VM's mange funktioner studeret af VM 2006 folkene med stævneleder Flemming Nørgaard i spidsen. Der bliver set på stævneledelse, stævneplads, banelægning, speakning, publikumsløb etc. etc.
Kell Sønnichsen og Per Strårup siger samstemmende, at de ikke er blevet skræmte af, hvad de har set. På nogle områder har de fået bekræftet at de tanker, de har gjort om den kommende store opgave stemmer godt overens med, hvordan de svenske arrangører løser opgaven. Ved andre opgaver er de blevet overrakset. Det meget store forbrug af mandskab har overrasket, Mandskabforbrug i start, på stævneplads osv. Kell giver også udryk for at være imponeret af den backup, der er på hele tidtagningssystemet. Der er ikke bare dobbelt backup, der er firedobbelt backup på alt.
Afsluttende er det dog rart og betryggende at høre de to begge udtrykke: "Vi har fået bekræftet at det (at arrangere et flot VM) kan vi også klare".