Skip to main content

Batman suveræn i VM i laserdoom

| Administrator | Nyheder 2004

Eftermiddagens dyst mellem Gult og Blåt hold endte med en klar sejr til Gult hold – ja, der er dem der vil betegne det som en udklasning af Blåt hold.

Eftermiddagens dyst i VM i laserdoom mellem Gult og Blåt hold endte med en klar sejr til Gult hold – ja, der er dem der vil betegne det som en udklasning af Blåt hold. Gult hold, der bestod af Batman, Robin, Spiderman, Panther og Superman havde et markant bedre overblik, viste langt bedre strategiske og taktiske evner. Når dertil også lægges opportunisme og kreativitet, ja så er der ikke noget at sige til, at der ikke på noget tidspunkt var tvivl om, hvem der ville gå sejrrigt ud af den prestigefyldte dyst.
Gult hold fik i alt 28.600 point mod Blåt holds sølle 23.166.
Over alle deltagere strålede Batman. Han var her og der og alle vegne, skød flittigt til både højre og ventre, ramte både fjende og ven, dog mest det første, men totalt skaffede han holdet 10.740 point. Batmans slogan er, "Hvor der handles, der spildes".
Næstbedst af alle var Robin - også fra Gult hold. Han skød sig til 7589 point og først på tredje pladsen af alle med sølle 6387 point kom Darth Vader fra Blåt hold.
Hvordan man fik point. Jo, ved at ramme en modstander i brystet fik man 200 point, hvis det var en fra modstanderens hold. Var det en på eget hold der i farten blev nedlagt fik man et fradag på 50 point. En ramt skulder gav 50 point. Det samme gjaldt hvis man ramte modstanderens våben. Kunne man på nederdrægtig vis liste sig ind på en modstander bagfra, skyde ham i ryggen gav det 100 point.
Om det var sjovt og afstressende. Klart, alle var som børn. Det var ren røver og soldater.

Individuel resultatliste
Gult hold:
Batman (Mikkel Lund) 10740 point
Robin (Nikolai Nielsen) 7589 point
Spiderman (Jakob Ødum) 4748 point
Supermand (K. K. Terkelsen) 3966 point
Panther (Ditte Olesen) 1557 point

Blåt hold:
Darth Vader (Christian Nielsen) 6387 point
Ripley (Carsten Lausten) 6387 point
Jason (Signe Søes) 3882 point
Mr. Smith (Troels Nielsen) 3693 point
Chucky (Carsten Jørgensen) 3168

I morgen står alle sammen om at give alle de andre et skud af kanonen, når der i morgen formiddag løbes sprint kvalifikation.
Første start damer, 9.31. Yvonne Fjordside starter 9.45 og Helene Hausner 9.56 som anden sidst.
Første start herrer, 10.21. Nikolai Nielsen starter 10.22, Christian Nielsen 10.32 og Mikkel Lund 10.55, der således ligesom Helene starter næstsidst

Christian Nielsen, som der efter gårsdagens uheld, var lidt usikkerhed omkring, er meldt helt klar.