Skip to main content

9 har afsluttet DIF-delen af Diplomtræneruddannelse

| Administrator | Nyheder 2004

Ved et officielt arrangement i går eftermiddag i Idrættens Hus, Brøndby var der diplomoverrækkelse for trænere på Diplomtræneruddannelsen 2003-2004.

Ved et officielt arrangement i går eftermiddag i Idrættens Hus, Brøndby var der diplomoverrækkelse for trænere på Diplomtræneruddannelsen 2003-2004.
Dansk Orienterings-Forbund har 11 med på denne uddannelse.
I går var det så afslutningen på DIF-delen og følgende fra DOF har med fine karakterer bestået denne del:
Lars Lindstrøm, FIF Hillerød
Mads Ingvardsen, Farum OK
Jan Jacobsen, OK Øst
Ulrik Staugaard, Kolding OK
Kim Rud, Kolding OK
Thomas Fredberg, Horsens OK
Brian Lund, OK Pan
Morten Pedersen, OK Pan
Jan Scheel, Ålborg OK

Der var tale, diplomoverrækkelse og lykønskning ved DIF's direktør Karl Chr. Koch og efterfølgende pindemadder, vin og cola.
Kun to af diplommodtagerne fra DOF var mødt personligt frem for at modtage diplomet. De andre må så nøjes med at få det overrakt af postbudet.
Forbundet var ved arrangementet repræsenteret ved landstræner og sportschef.

Skarpe øjne vil sige, der mangler to på ovenstående liste. Det er rigtigt. En af betingelserne for at bestå er at der afleveres en projektopgave. En opgave som trækkes og som deltagerne har haft en måned til at lave. To af vore deltagere har valgt ikke at trække endnu, men har muligheden for det i løbet af dette år, så de kan fortsat og nemt nå det endnu.

Før de 11 kan kalde sig rigtige DIF/DOF Diplomtrænere mangler der også lige et idrætsspecifik modul på mobilcentret samt fremlæggelse af idrætsspecifik projekt.