Skip to main content

Verdenseliten tester formen i Valbyparken

| Administrator | Nyheder 2004

Aftenens etape i Copenhagen City Cup byder på en hel del verdensstjerner, og det har skærpet interessen hos DR og TV 2.

Adskillige verdensstjerner har meldt deres ankomst til Copenhagen City Cup i aften i Valbyparken. Med kun godt en måned til EM i Roskilde er det en oplagt chance for at teste formen på sprint-distancen inden EM Sprint finder sted i Roskilde By den 14. juli.

Det betyder, at kun halvdelen af aftenens rød startgruppe er danskere.
Hos herrerne drejer det sig om sidste uges vinder, Mads Ingvardsen, den danske mester i sprint, Claus Bloch, og så legendariske Carsten Jørgensen. Hos damerne er det sidste uges nummer et og to, Dorte Dahl - også dansk mester i sprint - og Anne Konring Olesen.
Disse fem får hård kamp fra verdensmesteren i sprint, Jamie Stevenson, finnerne Janni Lakenen, Mats Haldin, Minna Kauppi og Heli Jukkola.

Til orange startgruppe er så henvist kapaciteter som verdensranglistens nummer 2, Jarko Houvila, junior-VM sølvvinderen Signe Søes.

Med en vejrudsigt, der siger tørt, solrigt og temperaturer op til 20 grader med en svag til jævn østlig vind, så er alle ingredienserne klar til et brag af en match, der også er publikumsvenlig.

Dette har både Danmarks Radio og TV 2 også fundet ud af. Begge tv-stationer stiller og sender uddrag af matchen i deres respektive sportsudsendelser i aften.

Ligesom sidste uge vil der denne gang også være live tracking, der kan følges både på storskærm på stævnepladsen samt på internettet. Der er sket forbedringer i softwaren siden sidste uge, så det forhåbentligt virker mere overskueligt.

http://www.copenhagencitycup.dk/