Skip to main content

Løb i stjernernes fodspor

| Administrator | Nyheder 2004

Spar penge på hurtig tilmelding - og se stjernerne på første parket ved Dansk 5-dages

Vær med til premieren på Dansk 5-dages, når de sjællandske klubber byder velkommen til europamesterskaberne i Roskilde fra 10.-17. juli. Og er du hurtig til at melde dig til kan du spare 75 kroner på startafgiften.

Som ved mange andre mesterskaber i de senere år, arrangeres der publikumsløb i de samme skove som mesterskaberne afvikles i. Og ved årets EM er der mulighed for at kombinere orienteringsløbet med sightseeing og ferie på det skønne Midt- og Nordsjælland eller tage på opdagelse i København og alle dens muligheder for turistoplevelser.

Løbene indledes 10. juli med en klassisk distance i den østlige del af Skjoldenæsholm-skovene. Dagen efter er der en mellemdistance i en anden del af skoven, men med samme stævneplads. Derefter følger en hviledag før det er tid til endnu en mellemdistance 13. juli i Grønholt Hegn ved Hillerød. Her er der få timer før blevet løbet finale på mellemdistancen ved EM.

Onsdag eftermiddag er der tid til et sprintløb i Roskilde i forbindelse med sprintfinalen, inden der er endnu en hviledag.

Dansk 5-dages afsluttes med en jagtstart på klassisk distance i Klinteskoven på Møn fredag 16. juli. Her bliver finalen på den lange distance også afviklet samme dag. Tre af de fire første løb danner baggrund for jagtstarten.

Den næste frist for tilmelding udløber 30. april. Sidste chance for tilmelding er 31. maj, men med hurtig tilmelding sparer man 75 kroner i startafgift.

http://www.eoc2004.dk