Skip to main content

God indsats af drengene i stafetten ved Euromeeting

| Administrator | Nyheder 2003

Jakob melder på vej hjem fra Euromeeting, "at det "overall" har været en opmuntrende dag og god afslutning i stafetten. Der var god og udslagsgivende banelægning og konkurrencen var spændende og tæt. Bedste danske herrehold var med til at præge stafetten"

Jakob melder på vej hjem fra Euromeeting, "at det "overall" har været en opmuntrende dag og god afslutning i stafetten. Der var god og udslagsgivende banelægning og konkurrencen var spændende og tæt. Bedste danske herrehold var med til at præge stafetten".

Resultater:

Herrer
1. SWE 3, 2.02.23
2. SWE 1, 2.02.26
3. FIN 1, 2.04.03
4. DAN 1, 2.04.13
8. DAN 2 - 8 min.
DAN 3 udgik, da Peter Horstmann var så uheldig at vrikke om på første tur.

Førsteholdet havde Nicolai Nielsen på første tur og han kom ind som 2'er, men da de førende finner blev disket var danskerne reelt i front. Rune Monrad løb disciplineret på 2. tur og kunne sende Henrik Jørgensen ud som 3'er, men det svenske 3. hold rykkede forbi på sidste tur.

Pigerne havde en offday. Signe Søes bommede de 2 første poster, men fik repareret lidt på det til sidst. Marianne, der løb anden tur, fik ikke på noget tidspunkt tingene til at hænge sammen, så selv om Rikke Nygaard kæmpede en brav kamp på sidste tur sluttede holdet som nr. 8 og næstsidst.