Skip to main content

O-posten 1/2003 er ude

| Administrator | Nyheder 2003

. Du skal samtidig sende en kopi af din mail til klubbens adresselistefører, for det kan være her fejlen er opstået.

><br>O-posten nr. 1 2003 skulle nu gerne være ude ved alle abonnementer og medlemmer af A-klubberne.<br><br>Der sendes kun et eksemplar til hver postadresse.<br><br>Vi har siden sidste udsendelse brugt en del tid på at få rettet op på adressedatabasen, men der kan stadig være fejl. Så derfor - prøv at hjælp os på den rigtige måde.<br><br>Hvis du ikke har modtaget din O-post senest onsdag den 12. februar 2003 sender du en mail til denne adresse - <joomla-hidden-mail  is-link=Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du skal samtidig sende en kopi af din mail til klubbens adresselistefører, for det kan være her fejlen er opstået.

Den skal indeholde en kort forklaring af problemet og følgende oplysninger -
- Navn
- Adresse
- Postnummer og by
- Klub

Har du modtaget 2 eller flere eksemplarer af O-posten, vil vi gerne have denne oplysning sammen med ovennævnte oplysninger.

Bor I flere medlemmer på samme adresse, og ønsker I at bladet bliver adresseret til en anden person på adressen, skal du skrive:
- Først alle ovennævnte oplysninger for den nuværende modtager og
- derefter navnet på den person, der fremover skal stå som modtager.

Det kan være upraktisk, hvis modtageren er familiens teenager, der snart eller allerede er flyttet hjemmefra og har taget bladet med sig.

På forhånd - tak for hjælpen.