Skip to main content

DM-kort i Annebjerg også test for World Cupløbere

| Administrator | Nyheder 2002

Når hele den danske elite i morgen mødes i den nytegnede og "jomfruelige" skov Annebjerg lige syd for Nykøbing S med Herlufsholm SG som arrangør er det ikke kun for at kæmpe om DM-medaler. Der vil også blive kæmpet om pladser på det danske hold til EM i U

Når hele den danske elite i morgen mødes i den nytegnede og "jomfruelige" skov Annebjerg lige syd for Nykøbing S med Herlufsholm SG som arrangør er det ikke kun for at kæmpe om DM-medaler. Der vil også blive kæmpet om pladser på det danske hold til EM i Ungarn og afsluttende World Cup i Tjekkiet i slutningen af september ogstarten af oktober.
Morten Fenger-Grøn, OK Pan, tidligere dansk VM-deltager har ikke været med i foråret grundet skader. Han viser nu storform - sidst overbevisende ved JFM - og ingen tvivl om, at han vil søge at markere sig og give Carsten Jørgensen, Tisvilde Hegn OK og Rene Rokkjær, OK Pan Århus - Danmarks pt. internationalt bedste - kamp til stregen.
Carsten Jørgensen er efter en forrygende forårssæson nr. 9 i den samlede World Cup stilling og nr. 7 på den officielle verdensrangliste. Rene Rokkjær, der i år har fået sit internationale gennembrud med topplaceringer i World Cuppen med bl. a. en 4. og en 7. plads er i øjeblikket nr. 27 i den samlede World Cup stilling.
I alt dyster 81 løbere i 3 kvalifikationsheat om om de 30 pladser i finalen, hvor medaljekampen afgøres.
Hos damerne bliver det spændende at se om Helene Hausner, OK Øst Birkerød er blevet sine skader kvit og viser World Cup form og hvordan hun vil klare sig mod rutinerede og tidligere landshold-etter Dorte Dahl fra Farum OK. Dorte Dahl prioriterer nu familie og sine to børn, men har ved de løb hun i år har optrådt i vist klasse, senest Copenhagen City Cup.