Skip to main content

960 løbere til DM Klassisk

| Administrator | Nyheder 2002

Kolding OK er klar til at tage mod 960 tilmeldte løbere til DM Klassisk i Stenderup skovene den 8. september.

Kolding OK er klar til at tage mod 960 tilmeldte løbere til DM Klassisk i Stenderup skovene den 8. september.

Carsten, Chris og Allan
Herreelitefeltet føres an af de 3 tidligere verdensmestre Carsten Jørgensen, Chris Terkelsen og Allan Mogensen. Men de vil med sikkerhed blive presset hårdt af bl.a. Henrik Jørgensen, Mikkel Lund, René Rokkjær, Morten Fenger Grøn, Rune Olsen, Thomas Jensen samt Troels Nielsen.

I Dameklassen er favoritterne landsholdsløberne Anne K.Olesen, Helene Hausner og Maria Højer, men de kan ikke vide sig alt for sikre for veteranerne Dorte Dahl og Charlotte Thrane. Charlotte vandt forrige weekends JFM Klassisk og ser ud til at være i god form. Charlotte blev første gang dansk mester i Dame 21 i 1984.

Sponsorer for over 100.000 kr.
Det er første gang, Kolding OK er vært ved DM- Klassisk, og vi prøver at skabe et godt arrangement med nogle gode rammer.
Og det er lykkedes os at finde sponsorer for over 100.000 kr. i naturalier og kontanter. Største enkeltstående sponsorat er fra Adidas, der beklæder alle 100 officials med deres nye produkter.
Kolding kommune har sagt ja til at hylde de danske mestre med en personlig gave.
Pressen er begyndt at skrive om os, og vi forhandler i øjeblikket med de nationale og regionale TV-stationer om dækning af arrangementet.

Vi har som noget nyt opbygget et VIP telt og inviteret kommune, samarbejdspartnere og sponsorer til at komme og opleve vores fantastiske sport. De skal beværtes samt have en vandring i skoven, hvor de kommer til at opleve sporten tæt på. Formålet er at vise samarbejdspartnerne, at vi er en seriøs, sund og naturvenlig sport, der er attraktiv at samarbejde med. 30 personer har på nuværende tidspunkt tilmeldt sig arrangementet.

Banelægningen er lagt i hænderne på Ulrik Staugaard og Per Eg Pedersen og banerne er hos trykkeren. Nu glæder vi os til at byde de tilmeldte velkommen.

På vegne af stævneledelsen

/Peer Kristensen

.