Skip to main content

Danske løbere med fremme ved tiomila

| Administrator | Nyheder 2002

En del danskere på norske og svenske hold var med i front i årets tiomila, der blev afviklet i weekenden den 27. – 28. april. Hos damerne, hvor Farum-Tisvilde fik en plads som nummer 46, var Anne Konring Olesen 4.tursløber hos Nydalens SK, der endte som n

En del danskere på norske og svenske hold var med i front i årets tiomila, der blev afviklet i weekenden den 27. – 28. april. Hos damerne, hvor Farum-Tisvilde fik en plads som nummer 46, var Anne Konring Olesen 4.tursløber hos Nydalens SK, der endte som nr. 4, mens Dorthe Skovlyst løb 3.tur hos IFK Hedemora, som måtte nøjes med en samlet placering som nummer 54.
Jacob Grønnegård blev bedst placerede dansker hos herrerne, idet han var 7.turs løber hos Södertälje-Nykvarn (samlet 5). Også Mikkel Lund, der på sidste tur løb Nydalens SK hjem til en 10. plads, blev bedre placeret end Farum-Tisvilde (samlet 13). Hos Göteborg Majorna, der blev samlet nr. 21, løb Martin Hansen og Michael Sørensen henholdsvis 9. og 10. tur, mens Christian Nielsen med PAN-Kristianstad fik en plads som nummer 38.
Resultatformidlingen har i år været meget mangelfuld, og det er stadig småt med resultater, bl.a. er der ingen officielle oplysninger om de danske herrehold ud over Farum-Tisvildes 1. hold.