Skip to main content

Det nye klubkontingent på plads

| Administrator | Nyheder 2002

Med det nye klubkontingent var der udsigt til, at o-løbere, der var med i flere klubber, kunne blive et økonomisk problem for klubberne. Hovedbestyrelse har derfor vedtaget, at et medlem kun tælles med i udregningen af klubkontingentet til DOF i en af klu

Med det nye klubkontingent var der udsigt til, at o-løbere, der var med i flere klubber, kunne blive et økonomisk problem for klubberne. Hovedbestyrelse har derfor vedtaget, at et medlem kun tælles med i udregningen af klubkontingentet til DOF i en af klubberne. Der oprettes en fælles database med alle medlemmer, hvorfra man ret let kan hente oplysninger om dobbeltmedlemskaber.

Samtidig er klubberne blevet opdelt i tre grupper. A-gruppen omfatter alle de egentlige o-klubber, mens B-klubberne typisk er firmasportsforeninger, spejdere, nogle garnisonsklubber og politi- og hjemmeværnsforeninger, der kun har begrænset tilknytning til DOF. Den tredje og sidste gruppe omfatter bl.a. overbygningsklubberne, som fx Spring Cup OK.

Kun A-klubberne skal betale det fulde kontingent og kan til gengæld frit trække på forbundets serviceapparat. Klubkontingentet bliver som tidligere foreslået 185 kr. for hver seniorløber og 60 kr. for hver ungdomsløber (over 8 år). En a conto opkrævning er udsendt til klubberne.

I et følgebrev til klubberne skriver Hovedbestyrelsen bl.a.: ”Vi har et naturligt ønske om at beholde alle klubber og bevare så mange medlemmer som overhovedet muligt og derfor også at prøve at fordele den økonomiske byrde, så de fleste vil finde det retfærdigt.”