Skip to main content

DOF søger ny landstræner

| Administrator | Nyheder 2001

Forbundets landstræner gennem de seneste 2 år, Signar Eriksson, er stoppet pr. 31.10.01. Signar har fået nyt job i Sverige, så vi søger nu hans afløser.

Forbundets landstræner gennem de seneste 2 år, Signar Eriksson, er stoppet pr. 31.10.01. Signar har fået nyt job i Sverige, så vi søger nu hans afløser.
DOF søger en træner, som dels kan motivere og inspirere vore allerbedste løbere, men specielt søger vi en, der kan motivere og udvikle den nye generation af løbere i dansk orientering til at nå verdenseliten.
En anden vigtig opgave er at være læremester for 3 kommende potentielle landstrænere. I et samarbejde med Team Danmark skal landstræneren være supervisor og underviser i et uddannelsesprojekt, der nu går ind i sit 3. år.
DOF har lige vedtaget en ny eliteplan, PLAN 2007, der sigter mod VM i Danmark 2006/2007. Landstræneren vil sammen med forbundets sporstschef blive en vigtig person i gennemførelsen af de ændringer, det vil kræve de kommende år.
Ansøgeren bør
·\thave bred praktisk trænererfaring
·\thave et indgående kendskab til international eliteorientering
·\thave en god idrætsfaglig og idrætsteoretisk baggrund
·\thave organisatoriske evner og ledererfaring
·\thave visioner og gennemslagskraft.
·\tkunne tale et skandinavisk sprog
Vi forventer, at den nye træner kan bo i Danmark med base i Farum ved Team Danmarks nye elitecenter. Jobbet er forbundet med en del rejseaktiviteter.
Der er tale om en heltidsstilling. Løn efter kvalifikationer.
Tiltrædelse: Snarest
Nærmere oplysninger og jobbeskrivelse fås hos K. K. Terkelsen, tlf. +45 75871705, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ansøgning med relevant beskrivelse af forudsætninger ønskes fremsendt snarest og senest 21.12.01.
Ansøgning sendes til Dansk Orienterings-Forbund, K. K. Terkelsen, Vinkelvej 1, 7300 Jelling.