Skip to main content

Formand undskylder for lange baner

| Administrator | Nyheder 2001

De mange deltagere i søndagens divisionsmatch i Østkredsens 1. og 4. division fik deres sag for. På grund af en beregningsfejl var banerne nøjagtig en halv gang længere end løbsreglementet foreskriver. En del løbere var på grund af divisionsmatchen sat ti

De mange deltagere i søndagens divisionsmatch i Østkredsens 1. og 4. division fik deres sag for. På grund af en beregningsfejl var banerne nøjagtig en halv gang længere end løbsreglementet foreskriver. En del løbere var på grund af divisionsmatchen sat til at løbe længere baner end normalt, og der blev hurtigt uro og gjort indsigelser.
Klublederne for 1.divisionsklubberne besluttede trods alt at afvikle deres divisionsmatch, mens 4. divisionsmatchen senere på dagen blev aflyst.
Det kan blive vanskeligt at finde en ny løbsdag for 4. divisionsklubberne, og der er risiko for, at man må nøjes med kun en match, oplyser Morten Jensen, der er formand for Østkredsens turneringsudvalg.
Løbet var arrangeret af Herlufsholm OK. Formanden for klubben, Henning Davidsen, har i en e-mail sendt til de deltagende klubber i Østkredsen, beklaget miseren. Han undskylder alle deltagerne og forklarer, at man i en presset situation sprang over de godkendte principper for banekontrol.
Som stævneleder påtager han sig det fulde ansvar og har som konsekvens trukket sig som formand for klubben. Han slutter brevet: ”Jeg er utrolig nedtrykt over dette, men den oplevelse, I blev udsat for, er ikke o-sporten værdig.”