Skip to main content

Dorthe Skovlyst ikke med i VM-finale

| Administrator | Nyheder 2001

Efter den fornemme prästation ved sprinten i går kom Dorthe Skovlyst i dag ned på jorden. En diskvalifikation i dagens kvalifikationslöb på den klassiske distance udelukker hende fra startfeltet i finalelöbet i morgen. De övrige tre danske kvinder, Helene

Efter den fornemme prästation ved sprinten i går kom Dorthe Skovlyst i dag ned på jorden. En diskvalifikation i dagens kvalifikationslöb på den klassiske distance udelukker hende fra startfeltet i finalelöbet i morgen. De övrige tre danske kvinder, Helene Hausner, Maria Höyer og Yvonne Fjordside, kom med blandt de 60 finaledeltagere.
Hos herrerne slap alle fire danske löbere gennem nåleöjet, men Allan Mogensen var kun 1½ minut fra at misse kvalifikationen.
Starttiderne til finalen afgöres af placeringerne i kvalifikationslöbene og Allan Mogensen starter derfor allerede som nummer otte ud af de 60 finaledeltagere.
Bedst gik det for Carsten Jörgensen og Mads Ingvardsen, der i hvert sit heat var omkring fire minutter fra vinderne. Troels Nielsen var godt otte minutter efter vinderen i sit heat.