Skip to main content

Danske hold til Nordic 4

| Administrator | Nyheder 2000

På Nordic4´s hjemmeside http://hjem.get2net.dk/fif/nordic4/ kan man efter TioMila-resultatet læse, at i alt 3 danske hold har kvalificeret sig til finalen i dette års Nordic4, som løbes som en del af Jukola, der som bekendt løbes den 17-18. juni i Joensuu

På Nordic4´s hjemmeside http://hjem.get2net.dk/fif/nordic4/ kan man efter TioMila-resultatet læse, at i alt 3 danske hold har kvalificeret sig til finalen i dette års Nordic4, som løbes som en del af Jukola, der som bekendt løbes den 17-18. juni i Joensuu, Finland ( http://www.kalevanrasti.fi/jukola2000/indexEN.htm ).

Farum-Tisvilde OK´s herrer kvalificerede sig efter deres utroligt flotte 5.-plads i TioMila på en samlet 5.-plads i Nordic4, hvor Halden SK med 2 sejre besatte den samlede førsteplads.

OK Pan´s herrer, der inden TioMila besatte en samlet 2.-plads (delt med Halden), rykkede efter en 78.-plads i TioMila ned på en samlet 10.-plads.

Spring-Cup OK´s herrer blev efter deres 74.-plads til TioMila sammenlagt ikke mellem de 15 bedste hold, og kvalificerede sig dermed ikke til finalen.

Spring Cup OK´s damer blev sammenlagt nr.11 og kvalificerede sig dermed modsat deres herrer til Nordic4-finalen.

Farum-Tisvilde OK´s damer (førsteholdet) havde ligesom til Vårstafetten igen problemer med kontrollerne til TioMila og blev igen disket. Dermed kvalificerede dette ellers stærke hold sig ikke til Nordic4-finalen.

F-T´s herrer havde som bekendt også problemer med posterne til Vårstafetten, men deres andetholds løb dér gav alligevel finalekvalificering med de 2 5.-pladser til Spring Cup-stafetten og TioMila.

Udover de tre danske finalehold er der danskere i finalen for udenlandske hold. Chris T, HSK, Christian Nielsen, Pan-Kristianstad, Mikkel Lund, Nydalen, Patrick McCrail, Göteborg Majorna, Maria Høyer, Frederikstad SK og Yvonne Fjordside, Dävedalens AIK har deltaget på deres klubbers hold, der har kvalificeret sig til Nordic4-finalen (måske har jeg glemt nogen).