Skip to main content

Jobopslag: Deltidsstilling som U18 landstræner

| Camilla Bevensee | Nyheder

Dansk Orienterings-Forbund søger deltidsansat U18 landstræner som skal bistå vores trænerteams arbejde med U18 landsholdsgruppen med fokus på træningssamlinger og deltagelse i junior og ungdomslandskampe. Vores kommende U18 landstræner vil komme til at arbejde med udtagelsen af U18 gruppen i samarbejde med cheftræneren og vil i samarbejde med trænerteamet i DOF udtage hold til JWOC, EYOC og JEC. U18 landstræneren vil i samarbejde med personlige trænere ogTC trænerne stå for den sportslige udvikling af løberne.

Læs hele stillingsopslaget om stillingen som U18 landstræner her: Jobopslag - deltidsansat U18 landstræner

Send din ansøgning!
Hvis du brænder for arbejde med fremtidens stjerner i orientering og her ser en mulighed for at arbejde med de mest dedikerede unge mennesker og kan få passet det ind i din hverdag, så send dit CV og en kortfattet motivation til DOF’s direktør, Bo Simonsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandag den 12. august 2024. Er du i tvivl, så send ansøgningen alligevel og lad os sammen se om ikke denne mulighed kan være den rette både for dig og dansk orientering. Mærk din ansøgning ”U18-Landstræner”. Selve udvælgelsen og afholdelse af samtaler sker af og med DOF’s direktør i samarbejde med landstræner Tue Lassen og U20-landstræner Andrine Benjaminsen.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte direktør Bo Simonsen, tlf. +4522207385 eller på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.