Skip to main content

Mikkel Kaae-Nielsen takker af som U18 landstræner

| Camilla Bevensee | Nyheder
Dansk Orienterings-Forbunds U18-landstræner Mikkel Kaae-Nielsen, kan lige snart skrive færdiguddannet i medicin på visitkortet og med det venter der nye opgaver for ham.
 
Det betyder at Mikkel fra august flytter fokus fra vores U18 landshold, junior vm og talentudvikling til at afslutte studiet. Mikkel har været bedste eksempel på den gode trænerrejse fra klubtræner, til TC træner og de sidste knap 2 år som U18 landstræner. Mikkel har været et kæmpe aktiv for både vores unge atleter og vores trænerteam, og har været en stor hjælp i etableringen af det nye elitesetup som vi har i dag.
 
Heldigvis har vi fået et team på plads omkring vores juniorløbere, med Tue Lassen som cheftræner og Andrine Benjaminsen som ansvarlig for U20, og med Ida Bobach som landstræner for de unge til mesterskaber. Junior VM og ungdoms EM gennemføres med det planlagt team og DOF vil snarest muligt opslå en deltidsstilling som U18 landstræner, hvor vi igen håber at kunne tilknytte en studerende med stor interesse for vores unge landshold og aktiviteter samme med det unge hold.
 
Tak til Mikkel for den store indsats og vi ønsker ham god vind fremover.