Skip to main content

Testløb til JWOC/EYOC/WUOC d. 8-9 juni er nu fastlagt

| Tue Lassen | Nyheder

Det er nu endelig faldet på plads at Dansk Orienterings-Forbunds landsholdsorganisation i samarbejde med Silkeborg OK og Horsens OK laver testløb til JWOC, EYOC og WUOC d. 8-9 juni med mellemdistance i Thorsø Bakker og langdistance i Velling Skov.

Skovene er fra dags dato dermed lukket for potentielle deltagere til testløbene, og de lukkede områder kan ses i skovlukningskalenderen.

Thorsø Bakker og Velling Skov blev brugt til hhv. JWOC stafet og langdistance i 2019, og banelægger og cheflandstræner, Tue Lassen, lover hårde og kuperede baner, som sammen med DM-sprint i Fredensborg, skal danne grundlag for udtagelserne til JWOC i Tjekkiet, EYOC i Polen og WUOC i Bulgarien, hvor der alle steder også venter kuperede terræner.

Landsholdsledelsen håber at mange udnytter muligheden til at vise sig frem. 

Testløbene vil snarest blive oprettet i O-service og inden for nogle uger vil indbydelse til testløbene også kunne findes på de to klubbers hjemmeside.

I forbindelse med begge testløb vil der også være enkelte åbne "publikums" baner, så chauffører, mindre søskende og andre o-entusiaster kan få en god tur i de fantastiske terræner i Søhøjlandet.