Skip to main content

Invitation til stævne IT erfaringsudveksling i Silkeborg

| Camilla Bevensee | Nyheder

Nye ønsker om radioposter, liveresultater på internettet og på stævnepladsen, eller bare det at forberede og gennemføre it-delen til et større stævne kan godt gøre Stævne-IT til en kompleks opgave. Måske kan vi hjælpe hinanden ved at dele de gode ideer og de dårlige erfaringer.

Silkeborg OK inviterer hermed til et erfaringsudvekslingsmøde, hvor alle interesserede klubber kan komme og udveksle deres erfaringer vedrørende Stævne-IT ved større stævner. Vi vil tage udgangspunkt i SOK’s IT-opsætning, som vi har gode erfaringer med. Grundstammen er SportIdent og MeOS. Live Result og ROC radioposter. Internetadgang via radiolink. WiFi på stævnepladsen. Evt. kamera og live transmission på YouTube. Og meget mere.

Erfaringer med andre typer af udstyr er naturligvis også velkommen.Da Stævne IT er et meget bredt emne, er det muligt vi vil dele emnerne op og sprede os ud i mindre grupper for at være i stand til at gå mere ned i detaljer.

Mødet holdes 4. november kl. 14:30 – 18:00 i Silkeborg OK's klubhus, Vejlsøvej 7, 8600 Silkeborg, så der er mulighed for at deltage i træningsløb inden mødet.

Send en mail til Jens Børsting Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du gerne vil deltage.

Vi laver kaffe og indkøber lidt kage og frugt mv. Afhængig af deltagerantal og hvad vi har indkøbt, bliver der forslag om et lille deltagergebyr når I ankommer. (Ca. 20-25 kr.)

Vi glæder os til at se jer!

// Jens Børsting på vegne af Silkeborg OK