Skip to main content

Bliv ansvarlig for junior- og seniorranglisten 2024

| Carsten Lausten | Nyheder

Ranglisten i 2023 er afsluttet med Agnes Nørgaard Kracht og Søren Thrane Ødum som vindere hos seniorerne og Sigrid Høyer Staugaard og Oscar Broman Jensen hos juniorerne. Nu er det tid til at kigge frem mod næste sæson.

Eliteudvalget har brug for hjælp til at gennemføre ranglisten. 

Danmark har en mangeårig tradition for at have en rangliste for såvel juniorer som seniorer. Ranglisten tjener flere formål og kan bl.a. være med til at skabe opmærksomhed om nationale stævner og benyttes af løberne til at konkurrere hen over en samlet sæson.

Ranglisten har tidligere været administreret af en frivillig, og det seneste år som en midlertidig løsning af en ansat fra forbundet. Som det fremgår af Eliteplanen, er det dog hensigten, at det skal være en frivillig der administrerer listen, og der er fremadrettet ikke arbejdstid hos den sportslige ledelse til at varetage denne opgave.

Hjælpen består i at:

· Sørge for at stillingen bliver opdateret efter hver afdeling

· Sørge for reklame bannere/beachflag kommer til arrangørerne og bliver opsat

· Administrere gavekort til vinderne

Opgaven kan oplagt kombineres med at man selv deltager i stævnerne. Man behøver dog ikke selv at være til stede til alle løbene, men skal i givet fald blot sørge for at tingene sker. Man kan sagtens forestille sig der er flere, der deler opgaven. Det er en opgave, hvor man kan hjælpe vores eliteløbere, og en overskuelig meningsfuld opgave.

Så er det noget for dig, så kontakt Eliteudvalgsformand Ulrik Staugaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 50991769, der også står til rådighed for yderligere oplysninger.

Sidste frist er tirsdag d. 24. oktober.