Skip to main content

Find Vej er en billig og brugervenlig facilitet i Høje Taastrup kommune

| Camilla Bevensee | Nyheder

I Høje-Taastrup kommune har Dansk Orienterings-Forbund indgået et samarbejde med afdelingen for Fritid og udeliv, om at etablere en ny udendørs facilitet, og de nye Find Vej-poster og -ruter står nu klar til at blive brugt. De 90 (!) Find Vej-poster, der både er sat op på de velkendte røde egepæle og som mere midlertidige poster, på eksisterende faciliteter og mindre fyrepæle, hører under i alt fem Find Vej-projekter. Der er start fra både Mølleparken i Taastrup, hvor der er lavet et samarbejde med den lokale discgolf klub om at bruge deres kurve, fra det naturskønne rekreative område Røjlegrøften syd for byen, fra Idrætsparken, tæt ved flere eksisterende sportsfaciliteter, og fra Ole Rømer-Skolen i den nordvestlige del af byen. 

En sidste prik over i'et er en række QR-koder, der sikrer adgangen til ruterne ude i terrænet. Ved hver startpæl i terrænet, er der nu monteret et skilt med en QR-kode, der, når man scanner koden med sin smartphone, åbner kortet der passer til den start man står ved. 

Dertil kommer en QR-kode, der sender dem der scanner videre til findveji.dk, hvor de kan finde endnu flere ruter. Denne QR-kode er smart, fordi den altid vil være relevant for et projekt, uanset om ruter eller kort ændrer sig. Derfor har Dansk Orienterings-Forbund også gjort det muligt for klubber at købe skiltene med link til Find Vej-hjemmesiden. 

Køb skilte med link til findveji.dk

DOF har bestilt ekstra skilte med QR-koden, der linker til Find Vej-hjemmesiden, når man scanner den. Skiltene kan bruges i forbindelse med et eksisterende projekt, eller til at lede nysgerrige ved klubhus eller andre faciliteter, ind på Find Vej i-hovedsiden, hvorfra de kan gå på opdagelse i ruter i hele Danmark. Skiltet kan erhverves ved at skrive en mail til direktør Bo Simonsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med antal og hvor skiltene skal sendes hen. Et skilt med findveji.dk QR-koden koster 75 kr., plus forsendelse, hvis der ikke aftales anden leveringsform, fx afhentning.