Skip to main content

Vær med til at fortælle de gode historier

| Camilla Bevensee | Nyheder

En af Dansk Orienterings-Forbunds fornemmeste opgaver, sammen med klubudvikling, afholdelse af aktiviteter, uddannelse og organisering af idrætten, er at udbrede orienteringsløb og MTBO og kendskabet til orienteringssporten. Til det er der ansat en kommunikationsansvarlig i en halvtidsstilling, der får hjælp af en lille håndfuld frivillige, til at dække forskellige løb og stævner, landshold og andre vigtige nyhedsemner. 

Vores landshold, store løb og brede klubaktiviteter, er de vigtigste ambassadører for sporten og dækningen af disse er planlagt og fordelt mellem de forskellige skribenter - en plan du nu får indsigt i. 

Planen bliver delt her, så klubber, atleter og arrangører kan se, hvad der dækkes og af hvem, og kan få mulighed for at bidrage med forslag til dækning, billeder fra løb og aktiviteter, og beretninger fra virkeligheden. Vi håber at flere vil bidrage til at lave en dækning af de forskellige events i Dansk Orientering, der har højt niveau, relevans og nærhed.

Se planen her: Årsplan for dækning af løb og landshold - 2023

Fortæl jeres historie til magasinet Orientering

Udover at bidrage til den daglige kommunikation, vil vi gerne have alle jeres gode historier ude fra klubberne, så vi kan fortælle dem i forbundets medlemsmagasin Orientering, der udkommer fire gange om året. Vi kan bruge en kort note, en længere fortælling eller stikord med billeder, vi finder ud af at formidle jeres virkelighed sammen. Vi mangler altid skribenter, så har du en skrivespire i maven og lyst til at prøve kræfter med journalistik i regi af orienteringssporten, vil vi også meget gerne høre fra dig.

Har du lyst til at bidrage på den ene eller anden måde, skriv til kommunikationsansvarlig og redaktør Camilla BevenseeDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..