Skip to main content

Indbydelse til Ungdomsstafetten i Hillerød d. 27. august

| Camilla Bevensee | Nyheder

Børn og ungeudvalget inviterer til ungdomsstafet i Hillerød, dagen efter danmarksmesterskaberne i mellemdistance i Gribskov Nord. 

Stafeten henvender sig fortrinsvist til løbere til og med 16 år. Formålet med stafeten er at få så mange unge løbere i skove og mærke glæden ved at være sammen om at løbe orienteringsløb og møde ligesindede på stævnepladsen. Der er derfor ingen begrænsninger på hold og ture.

Der henvises til fairplay ved holdopstilling og arrangørerne håber der vil blive stillet hold hvor løber og bane/sværhedsgrad passer sammen. Blandede klubhold kan deltage på lige fod med øvrige hold.

Der er mulighed for parallelle ture, hvor flere løbere fra samme hold løber turen samtidig. Første løber fra holdet i mål sender næste tur afsted.

For dem som er lidt usikre og måske skal løbe stafet for første gang, er der lavet en klasse, Rødderne, hvor skygning er tilladt. Her vil skyggerne få deres eget kort og så starter skyggerne bagved løberne. 

I startafgiften er desuden inkluderet frokost for at øge det sociale element af arrangementet.

Læs mere i indbydelsen her: Indbydelse Ungdomstafetten 2023

Ungdomstafetten 2023

Hvornår? - Søndag d. 27. august 2023 med første start kl. 10.00 

Hvor? - Rågårdshus Lejrplads på Gl. Frederiksborgvej 71, 3400 Hillerød

Hvem? -  Løbere til og med 16 år (der er mulighed for skygning, og baner med begynder-, let- og mellemsvær-sværhedsgrad - se nedenfor)

Hvordan? - Tilmelding via O-service senest fredag d. 19. august

Hvor meget? - 50 kr. pr hold samt 75 kr. pr. deltagende løber (læs mere om betaling i indbydelsen)

 

Baner og klasser til Ungdomsstafetten