Skip to main content

Endnu en sejr til både Miri Thrane Ødum og Søren Thrane Ødum på VM testløb langdistancen

| Camilla Bevensee | Nyheder
Søren Thrane Ødum var suveræn på dagens langdistance i Schweiz. Her ses han til World Cup finalen i Davos i 2022. Foto: Iben Valery

Igen kunne både Miri Thrane Ødum, OK Øst Birkerød, og lillebror Søren Thrane Ødum, OK Øst Birkerød, hive en sejr hjem på testløbene til VM, på dagens langdistance, som Søren vandt med næsten 10 minutter. 

Hvor det de andre dage har været tæt i toppen af den danske herreklasse til VM testløbene i Schweiz, var der i dag ingen der kunne røre Søren Thrane Ødum, der havde 9:58 ned til Jacob Steinthal, FIF Hillerød, på andenpladsen, efter 11,8 km og 93 minutters løb. Tredjehurtigste herre var Linus Agervig Kristiansson, OK Snab, der var yderligere 3:55 efter Søren Thrane Ødum. 

Hos damerne var Miri Thrane Ødum, OK Øst Birkerød, igen stærkest, men hun havde kun 1 minut og 20 sekunder ned til Cecilie Friberg Klysner, FIF Hillerød, efter 9,5 kilometers løb og lige over halvanden time i skoven. Tredjehurtigste dame på langdistancen var Ida Øbro, Tisvilde Hegn OK, der heller ikke var langt efter Miri med en tid på 93:28. 

Der venter nu en VM-udtagelse for de to landstrænere og sportschefen, som forventes at være på plads i midten af næste uge. 

Alle (live) resultater fra langdistancen til VM testløbene i Schweiz i dag, kan ses her: Danish WOC testrace long distance