Skip to main content

MTBO-landsholdet for 2023

| Camilla Bevensee | Nyheder

Det danske MTBO-landshold for 2023 er udtaget. I løbet af året venter der EM i Portugal i april og VM i Tjekkiet i august. Derudover er der World Cup finale i Italien i september, der samtidig også er VM for U23-ryttere.

VM-holdet fra 2022 i Sverige, med (nogle af) medaljerne. Foto: Ole Søgaard

Landstræner Allan Jensen siger om truppen:

”Jeg er rigtig glad for sammensætningen af MTBO landsholdsgruppen for 2023, som har en god blanding af de velkendte og rutinerede eliteryttere og suppleret af unge atleter med stort udviklingspotentiale.

Der er rigtig god basis for at stile efter mange internationale medaljer igen i 2023, og det bliver spændende at se hvad Noah og Gertrud kan drive det til efter et års fravær grundet hhv. skade og andet sportsligt fokus.

I 2023 har vi desværre kun Camilla og Morten til rådighed i hhv. første og andet halvår, idet de vælger at prioritere andre sportslige mål i dele af sæsonen. Som landstræner er det naturligvis ærgerligt at alle de bedste ryttere ikke er til rådighed hele sæsonen, men vi holder fokus på det der lader sig gøre og får naturligvis alt det bedste ud af det.”

 

Følgende ryttere er udtaget til MTBO-landsholdet 2023:

U17

Miri Brunstedt Nørgaard, OK Øst Birkerød

Juniorer

Gertrud Riis Madsen, Rold Skov OK

Seniorer

Camilla Søgaard, Horsens OK

Cæcilie Rueløkke Christoffersen, OK Øst Birkerød

Nikoline Holm Splittorff, FIF Hillerød

Mikkel Brunstedt Nørgaard, OK Øst Birkerød

Morten Örnhagen Jørgensen, OK Snab

Noah Tristan Hoffmann, Mariager Fjord OK

Oliver Friis Sørensen, Horsens OK

Viktor Magtengaard, Allerød OK, er også blevet udtaget, men har takket nej til en plads pga. prioritering af uddannelse.

 

Udover landstræner Allan Jensen, får MTBO-landsholdet følgeskab af holdledere Nina Hoffmann og Katja Brunstedt Nørdgaard.

Oversigt over MTBO-landsholdets aktiviteter kan findes her.