Skip to main content

Udtagelse til Junior European Cup

| Camilla Bevensee | Nyheder

Efter DM mellem og DM lang, er 15 løbere udtaget til at repræsentere Danmark til Junior European Cup (JEC) i Blankenburg, Harzen, først i oktober.

Følgende løbere er udtaget:

D18
Sigrid Høyer Staugaard, FIF Hillerød Orientering
Amalie Ertmann, Allerød OK
Marie Møller Nielsen, OK Pan Aarhus
Ida Riis Madsen, Rold Skov OK

H18
Casper Blakskjær, OK Pan Aarhus
Niels Dalgaard, Kolding OK
August Gabs, OK Melfar
Magnus Fannar Madsen, OK Melfar
Hannes Mogensen, Farum OK

H20
Asbjørn Kaltoft, OK Pan Aarhus
Oscar David Broman Jensen, Allerød OK
Jonas Damm Als, OK Pan Aarhus
Theis Munktved, Allerød OK
Mathias Buchgreitz, Søllerød OK
Jonas Gabs, OK Melfar

1. reserve H20
Hans Grønborg Nielsen, Allerød OK

Hannes Mogensen er udtaget på det høje niveau han har vist internationalt i år, med bl.a. to bronzemedaljer til EYOC og en sejr til O-ringen. U18-landstræner Astrid Ank Jørgensen udtaler: ”Det er ærgerligt ikke at se Hannes til efterårets DM’er, men det niveau han har vist med en medalje til EYOC viser, at han hører til blandt de bedste i sin aldersklasse, og dermed også på det danske hold til JEC.”

Om holdet generelt udtaler Astrid videre:
”Vi stiller desværre ikke et helt så stort hold som man kunne have håbet på. På baggrund af det sportslige kvalitetskrav, vi har opstillet i udtagelseskriterierne, har vi ikke fået fyldt D18 og H18 op, og vi har ikke udtaget nogle løbere i D20. Men fedt at se, at der er hård kamp om pladserne i H20. De udtagne løbere viser et højt niveau, og jeg er meget spændt på at se hvor langt det rækker til konkurrencerne. Jeg ser særligt frem til stafetten, for vi har nogle gode stabile stafethold i alle tre klasser."