Skip to main content

JWOC 2022 skovdistancer afholdes til november

| Camilla Bevensee | Nyheder

VM for juniorer (JWOC) 2022 i Portugal, blev afholdt i juli måned, dog i en mere reduceret udgave end forventet. Grundet skovbrande og en ny lov i Portugal, blev al aktivitet i landets skove gjort forbudt, og dermed blev alle skovdistancerne til JWOC aflyst indtil nu. JWOC-arrangørerne og IOF har nu meldt ud, at JWOC 2022 skovdistancerne vil blive afholdt den første weekend i november 2022 (fredag d. 4-6. november).

DOF ønsker selvfølgelig at sende et hold afsted til dette, og det er besluttet, at der ikke vil blive lavet en ny udtagelse til dette JWOC. Det betyder at det samme hold som i sommer vil blive sendt afsted til november.

"Aflysningen af skovdistancerne i sommer, var en hel ny situation for alle, både arrangører, trænere og løbere, og vi mener derfor ikke at løberne, der var på holdet i juli, fik den oplevelse som det var tænkt. Derfor vil vi nu gerne give dem muligheden for at løbe de skovdistancer, som de var blevet udtaget til at skulle løbe," udtaler U18 landstræner Astrid Ank Jørgensen. 

Arrangørerne har meldt ud at konkurrencerne kommer til at fordele sig således:

Fredag d. 4. november: Mellem finale (kvalifikationen er taget ud af programmet)

Lørdag d. 5. november: Stafet

Søndag d. 6. november: Langdistance