Skip to main content

Kom med til Sportstech Festival 1. september

| Camilla Bevensee | Nyheder

Torsdag d. 1. september inviterer DIF Innovation Lab for første gang til Sportstech Festival i København. Selvom Danmark er et lille land, har mange danske virksomheder for alvor kastet sig over udviklingen af ny teknologi og digitale løsninger – både til elite- og breddeidrætten. Teknologiske og digitale løsninger spænder fra digitale platforme, som hjælper foreninger med at rekruttere og håndterer medlemmer på en langt nemmere og overskuelig måde, til nye spil og bevægelsesformer baseret på ny teknologi.

Sportstech Festival bliver en dag, hvor det bedste af dansk sportsteknologi vil være repræsenteret. I kommer til at opleve de nyeste digitale og teknologiske løsninger til sporten og foreningen, spændende præsentationer og paneldebatter om sportsteknologiens indtog i idrætten, samt masser af muligheder for at netværke og møde aktører fra idrætten og den kommercielle verden. Dagen rundes af med et awardshow og 3. halvleg – og så er der forplejning hele dagen.

I skal med til Sportstech Festival, hvis I gerne vil:

- Forstå, hvordan I kan bruge nye digitale og teknologiske løsninger ude i foreningen
- Opleve og afprøve nye bevægelses- og aktivitetsformer og spil
- Blive inspireret til at afprøve nye digitale løsninger
- Høre spændende paneldebatter og præsentationer om de forskellige aspekter af sportsteknologi og lære, hvordan andre har gjort brug af det.
- Møde menneskerne bag produkterne
- Netværke med andre foreninger, forbund og kommercielle spillere

I vil med sikkerhed blive klogere på, hvordan nye teknologiske og digitale løsninger kan skabe værdi ude i jeres forening, og derfor skal I selvfølgelig med til Danmarks første Sportstech Festival.

I kan følge med i programmet, som løbende bliver opdateret på deres hjemmeside og sikre jeres billetter lige her: https://www.copenx.com/sportstech-festival