Skip to main content

Tilmeld dig enkelte dage til WOC Tour og vær med til at gøre VM i trekantområdet til en folkefest

| Camilla Bevensee | Nyheder


Man kan gå målrettet efter kun at løbe mellemdistancen i det finurlige Hylkedal til WOC Tour, nu hvor tilmelding til de enkelte løb hver for sig, er mulig i O-service. Foto: WOC 2022

Arrangørerne af sommerens VM i Trekantområdet, har efter flere forespørgsler, åbnet op for at man kan tilmelde sig de enkelte Tour løb på forhånd.

Det har hele tiden været muligt at komme og købe en åben bane på dagen, og på den måde selektere imellem hvilke dage man ville løbe, men forhåndstilmeldingen var tidligere kun for enten alle 6 løb, de tre skovetaper eller de tre sprintetaper. At det nu er muligt at tilmelde sig de enkelte løb, håber arrangørerne vil kunne få flere til at tilmelde sig.

"Vi håber at den nye mulighed for at tilmelde sig til enkelte dage, vil være med til at familie- og ferielogistikken lidt bedre kan gå op, for de mange danske orienteringsløbere, der endnu ikke har tilmeldt sig. Vi håber selvfølgelig at det kan få flere til at komme på banen og gå på o-service inden 1. juni og tilmelde sig på forhånd," lyder det fra Event Director på WOC Tour, Per Eg.

Det er ikke kun muligheden for en masse gode oplevelser selv til WOC Tour-løbene, der skal trække folk til VM i Trekantområdet til sommer, også muligheden for at se verdens bedste orienteringsløbere, og ikke mindst støtte op om de danske landsholdsløbere, håber arrangørerne er et trækplaster for 'orienterings-Danmark'. 

Landsholdets sponsor Trimtex, har sørget for at de danske tilskuere kan vise deres støtte på bedste vis, i form af en specialdesignet supporter t-shirt, der kan købes til den uhørt lave pris 199,-. 

Supporter t-shirten kan købes via en speciel Dansk Orienterings-Forbund teamshop i Trimtex's webshop. 

Man følger dette link, og opretter sig som bruger eller logger ind med sin eksisterende Trimtex-konto, og indtaster teamkoden 'DOF2022' for at få adgang til den specielle DOF shop. 

Her kan man finde supportertrøjen i en dame-, herre- eller juniormodel, der alle sammen koster 199 kr. Deadline for bestilling af supportertrøjen er 8/5 2022.

Udover en fed trøje og gratis fragt, er det også muligt at handle med 25% rabat på alle ikke allerede nedsatte standardprodukter på hele Trimtex's webshop frem til 4/7, ved at bruge koden 'DOFVM25' ved betalingen på webshoppen.

Link til webshoppen: https://trimtex.dk/en_DK/search?cgid=TS0001395