Skip to main content

Deltag i årsmøder i de lokale friluftsråd

| Camilla Bevensee | Nyheder


Foto: Friluftsrådet

Som medlemsorganisation i Friluftsrådet, er alle DOF's klubber inviteret til årsmøder i de lokale friluftsråd her i starten af året. På årsmøderne har I som klub mulighed for at melde jer på banen, som en aktiv del af det lokale arbejde og få indflydelse i jeres område, fx når det kommer til skovadgang og brug af faciliteter. 

Friluftsrådet skriver følgende om årsmøderne:

Har du lyst til at være med til at udvikle og forbedre muligheder for friluftsliv i dit lokalområde? Kom med og vær en del af Friluftsrådets lokale arbejde!

De lokale friluftsråd arbejder for at skabe gode muligheder for friluftslivet ved at påvirke kommuner og søge dialog og samarbejde med en lang række interessenter. I de lokale friluftsråd mødes frivillige ildsjæle, der arbejder for at forbedre rammerne for friluftslivet.

Du kan også blive en aktiv del af vores lokale arbejde og f.eks. arbejde for en ny rostation, flere stier, fokus på friluftsliv i kommuneplaner, bedre adgang til naturen eller noget helt femte. Mulighederne er mange, og vi har brug for dig!

Hvert lokale friluftsråd har en bestyrelse, der vælges ved årsmødet. Bestyrelsesmedlemmerne vælges ud fra gruppen af deltagere fra de lokale foreninger af de organisationer, der er medlemmer af Friluftsrådet. Årsmøderne afholdes i løbet af de næste par måneder, og det er ikke for sent at tilmelde sig.

Hvis du gerne vil arbejde med friluftspolitik i dit lokalområde, så registrér dig via formularen og kontakt gerne formanden for det lokale friluftstråd for at høre nærmere.