Skip to main content

Ekstra sprintsamlingstilbud til udvalgte juniorer

| Nyheder 2021

2021 JWOC Gruppe1

De 12 danske løbere ved årets Junior-VM i Tyrkiet. Foto: Jeppe Ruud

I samarbejde med det finske juniorlandshold er der opstået en mulighed for en ekstra sprinttrænings-samling til Malaga i Spanien i starten af december.

Da opdelingen af Danmarks landsholdsgrupper er anderledes end Finlands, er valget faldet på at invitere de 17-18 årige fra U18-gruppen, samt løbere udtaget til Junior-vm. Der er fuld egenbetaling for deltagere på samlingen.

Samlingen har til hovedformål at træne specifikke sprintfærdigheder, samt sparre med jævnaldrende finske juniorlandsholdsløbere.

- Vi er glade for at få tilbuddet fra Finland om at samarbejde om samlingen. Jeg er sikker på, at vores løbere både kan få et stort udbytte og få udvidet deres sprintfærdigheder, men at vi også samtidig kan bidrage med en masse viden. Og så håber vi også, at der kan blive skabt nogle nye venskaber på tværs af nationer, som også er en stor del af vores sport, siger U18-landstræner Astrid Ank Jørgensen.

De inviterede modtager en mail med en invitation, som har svarfrist onsdag d. 10. november.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til landstræner Astrid Ank Jørgensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.