Skip to main content

Trimtex Senior Cup afgøres lørdag ved WRE-sprint i Aabenraa

| Nyheder 2021

2021 Testloeb Hilleroed Emil OebroEmil Øbro, Tisvilde Hegn OK fører herrernes Trimtex Senior Cup inden sidste afdeling. Foto: Erling Thisted

VM-feberen sætter så småt ind i slutningen af efterårsferien, når næste års danske VM-arrangørklubber sammen med OK Syd og OK Gorm står bag et sprintløb lørdag og en Knock-Out sprint søndag med stor international tilslutning.

Det er kulminationen på en uge fyldt med træninger for danske og udenlandske eliteløbere, der vil forberede sig bedst muligt inden VM i Danmark i slutningen af juni næste år.

VM-arrangørerne bruger også muligheden til at blive så skarpe som muligt – og kort og baner er lavet af dem, der sidder med samme opgave til sommerens VM.

Ranglisten afgøres lørdag
Og for de danske løbere er sprintløbet lørdag også mulighed for at snuppe titlen som samlet vinder af ranglisten Trimtex Senior Cup, der i år tæller seks afdelinger.

Hos herrerne er der udsigt til en spændende dyst mellem nummer et og to, Emil Øbro, Tisvilde Hegn OK og Rasmus Møller Jess, OK Roskilde.

Emils forspring er inden sidste afdeling på 10 point, men Rasmus kan med et godt løb gå forbi og vinde samlet.

Tredjepladsen er inden løbet i hænderne på Rasmus Thrane Hansen, Søllerød OK, der er en af VM-banelæggerne og ikke stiller til start. Han kan dog overhales, hvis Mads Skaug, OK Pan Aarhus, bliver enten bedste eller næstbedst i det store felt.

Hos damerne er missionen rimelig klar for Nicoline Friberg Klysner, FIF Hillerød Oreintering: Hun skal vinde og score 100 point for at snuppe den samlede sejr, som hendes søster, Cecilie, i øjeblikket ligger til.

Hverken Cecilie eller den aktuelle ranglistes nummer to, Agnes Kracht, THOK stiller til start, men da de har hhv. 372 og 370 point og et pænt forspring til Nikoline på trejdepladsen, er det kun en sejr til Nicoline, der kan bytte rundt på placeringerne i toppen.

Se de opdaterede ranglister her: https://www.do-f.dk/dansk-orienterings-forbund/ranglister

Weekendens løb kan følges her: https://www.woc2022.dk/wre-october-2021/