Skip to main content

Udviklingstur for årgang 05 og 06 med DOF's Venner i juli

| Nyheder 2021

Opdatering: Nu er det også muligt for årgang 2007 at ansøge om at komme med på turen!

Fra den 12. til 15. juli har løbere fra årgangene 2005 og 2006 (og 2007!) mulighed for at komme på en udviklingstur til den jyske vestkyst i området omkring Esbjerg og Fanø.

På turen vil der være fokus på at udvikle o-tekniske og sportspsykologiske færdigheder, samt at styrke de sociale bånd på tværs af klubber og kredse. Trænerne Camilla Bevensee, Malthe Gaarsdal og Mikkel Lyskjær, der alle har erfaring som TC-trænere, vil sørge for et spændende og lærerigt træningsoplæg.

Vil du gerne med på udviklingsturen? Så send en motiveret ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så hurtigt som muligt.

Der er plads til 15 løbere på turen, og DOF’s Venner udtager på baggrund af løbernes motivation. Det tilstræbes desuden, at alle tre kredse og begge køn er repræsenteret. Ved stor interesse, vil der i udtagelsen blive kigget på resultater fra foråret og DM Sprint.

Udviklingsturen støttes økonomisk af DOF’s Venner, og det er således gratis at deltage.

Information om DOF’s Venner:

DOF's Venner er en forening af orienteringsløbere, som gennem deres kontingent yder økonomisk støtte til at give specielt yngre løbere mulighed for at dygtiggøre sig og udvikle deres talent, samt stimulere og inspirere til øget indsats.

Foreningen er uafhængig af Dansk Orienterings-Forbund.

Hvis du har lyst til at støtte unge talenters udvikling og være en del af DOF's Venner, kan mere information findes på DOF's Venners hjemmeside: www.dofsvenner.dk