Weekendens NORD-møde i København bekræftede at den nye og TV-venlige variant af mellemdistancen bliver afprøvet ved NOC2005.

43 ledere og ansatte i de fire nordiske orienteringsforbund var i weekenden samlet i København til det årlige NORD-møde.

Hovedtemaet var "Medier".
Der kom spændende beretninger om erfaringerne fra WOC2004 i Vésterås, indlæg om Tracking fra Copenhagen City Cup og oplæg til samarbejdet imellem norsk TV2 og NOF om Micr-O i forbindelse med NOC2005.
Endelig fik WOC2006 arrangørerne lejlighed til at præsentere deres oplæg til mediestrategi for stævnet i Århus i august 2006.
NORD-mødet besluttede at fastholde den fælles medie-komite under ledelse af den tidligere norske eliteløber Petter Thoresen. Danmark repræsenteres i komiteen af Peer Kristensen, mens Johan Fegar, der er pressechef for WOC2006 midlertidig er tilknyttet komiteen.

De øvrige komiteer der udvekslede erfaringer var kort, børn&unge&bredde, samt elite og teknik.

Den næste NORD-konference holdes i Oslo den 28.-29. januar 2006, mens formandskabet mødes den 26. maj i Norge og den 9. august i Japan under IOF-kongressen i forbindelse med WOC2005.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF