Weekendens NORD-møde i København bekræftede at den nye og TV-venlige variant af mellemdistancen bliver afprøvet ved NOC2005.

43 ledere og ansatte i de fire nordiske orienteringsforbund var i weekenden samlet i København til det årlige NORD-møde.

Hovedtemaet var "Medier".
Der kom spændende beretninger om erfaringerne fra WOC2004 i Vésterås, indlæg om Tracking fra Copenhagen City Cup og oplæg til samarbejdet imellem norsk TV2 og NOF om Micr-O i forbindelse med NOC2005.
Endelig fik WOC2006 arrangørerne lejlighed til at præsentere deres oplæg til mediestrategi for stævnet i Århus i august 2006.
NORD-mødet besluttede at fastholde den fælles medie-komite under ledelse af den tidligere norske eliteløber Petter Thoresen. Danmark repræsenteres i komiteen af Peer Kristensen, mens Johan Fegar, der er pressechef for WOC2006 midlertidig er tilknyttet komiteen.

De øvrige komiteer der udvekslede erfaringer var kort, børn&unge&bredde, samt elite og teknik.

Den næste NORD-konference holdes i Oslo den 28.-29. januar 2006, mens formandskabet mødes den 26. maj i Norge og den 9. august i Japan under IOF-kongressen i forbindelse med WOC2005.

DOF på Facebook

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter
MacUrth

Organisationer og partnere

Nordea-fonden
International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
Naturens Dag
DIF
Aktiv året rundt