Skip to main content

Cheftræner Kenneth Buch stopper til november

| Nyheder 2020

Landsholdets cheftræner Kenneth Buch, som har været en del af DOF elitesatsning fra november 2017, stopper ved udløbet af sin kontrakt pr. 1. november 2020.

Kenneth blev oprindeligt ansat som landstræner med fokus på udvikling af løberne på skovdistancerne. Efter opsigelsen af sportschefen i december og den følgende rekonstruktion af eliteafdelingen i starten af året trådte han ekstraordinært til med titel som cheftræner, og dermed som garant for det faglige indhold frem mod sommerens WOC 2020, som siden blevet udskudt og flyttet til 2022, som følge af covid-19.

Udover den løbende planlægning og arbejdet i eliteafdelingen, er Kenneth styregruppemedlem i arbejdet med en ny eliteplan 2021 - 2024. Processen skal være med til at sikre konsensus om den fremtidige kurs på eliteområdet. Kenneth er med sin store faglighed dybt engageret i arbejdet indtil udløbet af hans kontrakt.

Dansk Orienterings-Forbund vil gerne takke Kenneth Buch for samarbejdet de seneste år og beklager at det ikke kan fortsætte, men anerkender, at det på sigt kan være svært at fastholde en stilling som cheftræner i kombination med bopæl i Oslo.

Foto: Kenneth Buch instruerer på landsholdets VM-træningslejr i Norge i 2019 - af Jeppe Ruud.