Skip to main content

DOF satser videre på skoleområdet

| Nyheder 2020

2020 SkoleOL Billund


Ib Kristensen overtog som Billunds borgmester i dag værtsskabet for Skole OL-finalen i de kommende fire år.

DOF vil også fremover arbejde for at styrke samarbejdet mellem landets klubber og de lokale skoler, og derfor er forbundet også en del af Skole OL i 2020/21-sæsonen.

DOF har siden efteråret 2018 været en del af konceptet, hvor skoleklasserne først deltager i lokale stævner og her kan kvalificere sig til det store finalestævne, der afvikles i juni med mange tusind deltagere fra hele landet fordelt over de ca. 10 forskellige idrætsgrene.

I 2018/19-sæsonen arrangerede orienteringsklubberne 18 lokale stævner med omkring 5000 deltagere. Og der er her grund til at bemærke, at ledelsen i Skole OL har rost de deltagende orienteringsklubber for både forberedelse og afviklingen af de lokale stævner.

I år måtte både de lokale stævner og finalen desværre aflyses på grund af coronavirus, men Skole OL fortsætter i de kommende år, hvor Billund overtager rollen som finaleby i de kommende fire år. Det blev markeret ved en ceremoni i Aarhus i dag, som det fremgår af billederne her i artiklen.

Det betyder også, at Nina Hoffmann får forlænget sin ansættelse som skolekonsulent i forbundet med et år.

Udover stævnerne arbejder Skole OL også for at forbedre samarbejdet mellem skoler og foreninger, så skoleklasser eksempelvis kan blive tilbudt længere forløb som en del af undervisningen.

Hvis man som klub ønsker at høre nærmere om muligheden for at deltage i Skole OL, kan man Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hun kan også hjælpe med information om de populære skolepakker, der er blevet endnu mere populære under corona-nedlukningen. Det ser ud til, at skolerne i stigende grad vil benytte sig af udeundervisning, og det understøtte pakkerne på allerfineste vis.

2020 SkoleOL Aarhus

Skole OL sagde også pænt farvel til Aarhus, der har været værtsby for Skole OL indtil nu. Foto: Nina Hoffmann